Imah > Produk > Tip Pipet > Pipet Tip Pikeun Agilent > 250μl Tip Pipet Transparan Pikeun Agilent
250μl Tip Pipet Transparan Pikeun Agilent
  • 250μl Tip Pipet Transparan Pikeun Agilent250μl Tip Pipet Transparan Pikeun Agilent
  • 250μl Tip Pipet Transparan Pikeun Agilent250μl Tip Pipet Transparan Pikeun Agilent
  • 250μl Tip Pipet Transparan Pikeun Agilent250μl Tip Pipet Transparan Pikeun Agilent
  • 250μl Tip Pipet Transparan Pikeun Agilent250μl Tip Pipet Transparan Pikeun Agilent

250μl Tip Pipet Transparan Pikeun Agilent

Cotaus® dedicated ka ngembangkeun, produksi jeung pamasaran consumables pikeun élmu hirup, diagnostics klinis. Tip Pipet Transparan 250μl pikeun Agilent dirancang pikeun stasiun kerja immunoassay énzim otomatis Agilent sareng sistem spiking otomatis pinuh. Urang boga kontrol ketat dina kinerja sarta kualitas rupa consumables.

â Nomer modél: CRAT250-A-TP
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Sadia pikeun workstation immunoassay énzim otomatis pinuh Agilent, sistem spiking otomatis pinuh; MGI, Agilent, Agilent Bravo
â Harga: Negosiasi

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Cotaus & reg; ngarepkeun janten supplier jangka panjang anjeun bahan-bahan laboratorium anu stabil sareng efisien.


Tip Pipet Transparan 250μl pikeun Agilent mangrupikeun pelengkap anu sampurna pikeun workstation immunoassay énzim otomatis Agilent sareng sistem spiking otomatis pinuh; MGI, Agilent, Agilent Bravo. Tip-tipna diproduksi di kamar bersih Kelas 100,000 nganggo prosés manufaktur canggih sareng prosedur kontrol kualitas anu ketat. Kualitas luhur bahan konsumsi bakal ngajantenkeun ékspérimén anjeun langkung akurat.


Parameter produk

Katerangan

250μl Tip Pipet Transparan pikeun Agilent

Jilid

250μl

Warna

Transparan

Ukuran

D7.6×55.3mm

Beurat

0,27g

Bahan

PP

Aplikasi

Biology molekular, lab consumables

Lingkungan Produksi

100000-kelas workshop bébas lebu

Sampel

Pikeun Gratisï¼¼¼1-5 boxï¼

Waktos prosés

3-5 poé

Rojongan ngaropéa

ODM; OEM


Fitur Produk jeung Aplikasi

âDihasilkeun ngaliwatan bahan kualitas luhur sarta alat precision, 250μl Transparan Pipet Tip pikeun Agilent ukuran baku sarta boga penampilan bersih.


âBeungeut jero tip lemes sareng gaduh adsorpsi rendah anu saé, anu ngirangan résidu réagen.


âThe kualitas luhur pipette tip cartridge boga fungsi hidrofobik alus ngajaga pipette tina kontaminasi sarta korosi, mastikeun euweuh résiko kontaminasi silang antara sampel.


âUnggal produk dicirikeun ku hiji labél individu pikeun tracking gampang tur traceability.

Klasifikasi produk

Modél No.

Spésifikasi

Ukuranï¼¼mm¼

Beuratï¼gï¼

Bungkusan

CRAT250-A-TP

250μl, Transparan

D7.6×55.3mm

0,27g

Paket kotak tunggal: 96pcs / kotak,

50 kotak / bisi, 4800pcs / bisi

CRAF250-A-TP

250μl, Transparan sareng saringan

D7.6×55.3mm

0,29g

 



Hot Tags: 250μl Tip Pipet Transparan Pikeun Agilent, Cina, Pabrikan, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Mésér, Harga, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.