Imah > Produk > Tip Pipet > Pipet Tip Pikeun Beckman > 250μl Transparan Pipet Tip Pikeun Beckman
250μl Transparan Pipet Tip Pikeun Beckman
  • 250μl Transparan Pipet Tip Pikeun Beckman250μl Transparan Pipet Tip Pikeun Beckman
  • 250μl Transparan Pipet Tip Pikeun Beckman250μl Transparan Pipet Tip Pikeun Beckman
  • 250μl Transparan Pipet Tip Pikeun Beckman250μl Transparan Pipet Tip Pikeun Beckman
  • 250μl Transparan Pipet Tip Pikeun Beckman250μl Transparan Pipet Tip Pikeun Beckman

250μl Transparan Pipet Tip Pikeun Beckman

Salaku pabrik profésional, kami hoyong nyayogikeun anjeun Tip Pipet Transparan 250μl Pikeun Beckman. Cotaus ® fokus kana consumables otomatis dilarapkeun dina S & T Service Industri pikeun 13 taun, dumasar kana téhnologi proprietary, nyadiakeun konsumén jeung lega-garis consumables, R & D, manufaktur, jasa kustomisasi salajengna.

â Spésifikasi: 250μl, transparan
â Nomer modél: CRAT250-B-TP
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase Free, RNase Free, Pirogen Free
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA.
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng workstation immunoassay énzim otomatis Beckman, sistem loading otomatis pinuh Hamilton, Beckman FX / NX / 3000 / 4000; I5 / I7.
â Harga: Negosiasi

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Salaku pabrik profésional, kami hoyong nyayogikeun anjeun Tip Pipet Transparan 250μl Pikeun Beckman. Khususna, ujung pipette mangrupikeun bahan konsumsi anu tiasa sacara akurat nyeuseup sajumlah réagen deteksi kana alat deteksi anu cocog sareng pipette atanapi workstation automation. Salaku supplier tips pipetting kualitas luhur, nyadiakeun produk kualitas luhur mangrupa misi urang.


Ngaronjatkeun kinerja pipetting kalawan Cotaus & reg; tips pipette steril pikeun Beckman-cocog Liquid Penanganan Systems, aranjeunna ngalaman prosedur kontrol kualitas rigorous pikeun mastikeun konsistensi. Tips automation ieu nyadiakeun kinerja akurat tur tepat alatan straightness tip unggul sarta koefisien variasi handap. Tips pipette geus diverifikasi dina workstation sabenerna dimana aranjeunna dijieun.


Parameter produk

Katerangan

250μl Transparan Pipet Tip pikeun Beckman

Jilid

250μl

Warna

Transparan

Nyaring

Teu disaring

Ukuran

D6,87 × 51,2 mm

Beurat

0,22g

Bahan

PP

Aplikasi

Biology molekular, lab consumables

Lingkungan Produksi

100000-kelas workshop bébas lebu

Sampel

Pikeun Gratisï¼¼¼1-5 boxï¼

Waktos prosés

3-5 poé

Rojongan ngaropéa

ODM, OEM


Fitur Produk jeung Aplikasi

â250μl Transparan Pipet Tip pikeun Beckman dijieunna tina bahan baku kualitas luhur, transparan impor polipropilén (PP), ngajalankeun kalawan résistansi suhu alus, sarta suhu luhur sarta tekanan tanpa deformasi.


âProduk kami diproduksi di kamar bersih kelas 100,000, produkna bébas tina énzim DNA, énzim RNA sareng pirogen.


âTips disposable pikeun workstations robotic nyadiakeun kinerja maksimum, akurasi sarta reproducibility dina prosedur automation laboratorium.


âtip kualitas luhur kalawan témbok jero lemes nu bisa nyingkahan leakage na sampel residual.


âPilihan spésifikasi: Disaring/Non-disaring; Steril / Non-steril.

Klasifikasi produk

Modél No.

Spésifikasi

Ukuranï¼¼mm¼

Beuratï¼gï¼

Bungkusan

CRAT250-B-TP

transparan, sterilized, adsorption low

D6,87 × 51,2 mm

0,22g

96pcs/boxï¼50boxs/karton

CRAF250-B-TP

transparanï¼kalayan filterï¼sterilï¼adsorpsi low

D6,87 × 51,2 mm

0,25g

96pcs/boxï¼50boxs/karton

 


Hot Tags: 250μl Tip Pipet Transparan Pikeun Beckman, Cina, Pabrikan, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Mésér, Harga, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.