Imah > Produk > Tip Pipet > Tip Pipet Universal > 1000μl Ngalegaan Panjang Universal Pipet Tip
1000μl Ngalegaan Panjang Universal Pipet Tip
  • 1000μl Ngalegaan Panjang Universal Pipet Tip1000μl Ngalegaan Panjang Universal Pipet Tip
  • 1000μl Ngalegaan Panjang Universal Pipet Tip1000μl Ngalegaan Panjang Universal Pipet Tip
  • 1000μl Ngalegaan Panjang Universal Pipet Tip1000μl Ngalegaan Panjang Universal Pipet Tip
  • 1000μl Ngalegaan Panjang Universal Pipet Tip1000μl Ngalegaan Panjang Universal Pipet Tip

1000μl Ngalegaan Panjang Universal Pipet Tip

Pausahaan Cotaus® gaduh sajarah pangembangan langkung ti sapuluh taun, kalayan legana pabrik 15,000m².Kami tiasa nyayogikeun palanggan Tip Pipet Universal Panjang 1000μl. Kami ngagaduhan tim riset sareng pamekaran kalayan kamampuan desain mandiri sareng perusahaan manufaktur cetakan presisi tinggi profésional.

â Spésifikasi: 1025μl, transparan
â Nomer modél: CRPT1000-TP-L-9
â Ngaran merek: Cotaus ®
â Tempat asalna: Jiangsu, Cina
â Jaminan kualitas: DNase bébas, RNase bébas, pirogen bébas
Sertifikasi sistem: ISO13485, CE, FDA
â Alat anu diadaptasi: Cocog sareng Dalong, Gilson, Eppendorf, ThermoFisher sareng pipette multi-merek domestik sareng asing (baris tunggal / sababaraha baris)
â Harga: Negosiasi

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Bengkel produksi ngagunakeun alat pangolahan anu nembe diimpor ti Jepang. Laju produksi gancang sareng inventaris produk cekap.


1000μl Extended Length Universal Pipette Tip dihasilkeun ku bahan baku kualitas luhur impor sarta elemen filter, dilengkepan molds-precision tinggi jeung téhnologi processing exquisite. Standar kontrol kualitas anu ketat mastikeun kinerja pipetting anu saé pikeun tip sareng kaaslian sareng réliabilitas hasil ékspérimén. Cocog sareng Dalong, Gilson, Eppendorf, ThermoFisher sareng pipette multi-brand domestik sareng asing (baris tunggal / sababaraha baris).


Parameter produk

Katerangan

1000μl Ngalegaan Panjang Universal Pipet Tip

Jilid

1025μl

Warna

Transparan

Ukuran

 

Beurat

 

Bahan

PP

Aplikasi

Biology molekular, lab consumables

Lingkungan Produksi

100000-kelas workshop bébas lebu

Sampel

Pikeun Gratisï¼¼¼1-5 boxï¼

Waktos prosés

3-5 poé

Rojongan ngaropéa

ODM; OEM


Fitur Produk jeung Aplikasi

âDihasilkeun ngaliwatan bahan kualitas luhur sarta alat precision, anu 1000μl Extended Length Universal Pipet Tip nyaéta ukuran baku sarta boga penampilan bersih.


âtéhnologi molding exquisite ngajadikeun permukaan produk datar tur mulus.


âUnggal produk dicirikeun ku hiji labél individu pikeun tracking gampang tur traceability.


Klasifikasi produk

Modél No.

Spésifikasi

Bungkusan

CRPT1000-TP-L

1025μl, Transparan

Kantong: 1000pcs per kantong, 2000pcs per kasus

CRFT1000-TP-L

1025μl, Transparan Jeung Filter

CRPT1000-TP-L-9

1025μl, Transparan

Paket kotak tunggal: 96pcs / kotak, 50box / kasus, 4800pcs / kasus

CRFT1000-TP-L-9

1025μl, Transparan Jeung Filter



Hot Tags: 1000μl Ngalegaan Panjang Universal Pipet Tip, Cina, Produsén, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Mésér, Harga, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.