Imah > Warta > Perusahaan Anyar

Uleman Analytica China ti Cotaus!

2023-07-03

Kami kalayan tulus ngajak anjeun sareng wawakil anjeun nganjang ka stan kami di National Exhibition and Convention Center (NECC) di Shanghai ti 11 Juli dugi ka 13 Juli 2023.


Center Pameran: NECC di Shanghai

Tanggal: 11 Juli - 13 Juli 2023

Jumlah Booth: 8.2H-F611


Analytica Cina teh pameran dagang pangbadagna teu ukur di Cina, tapi malah di Asia, saprak édisi kahijina di Shanghai, Cina dina 2002. Ieu téh mangrupa spin-off paméran analytica, Pameran Dagang Internasional pikeun Téhnologi Laboratorium, Analisis, Biotéhnologi jeung Diagnostik. Samentara éta, ceramah diondang ti ahli internasional renowned ngeunaan téknologi inovatif ayeuna bakal masihan pamilon kasempetan pikeun boga bursa face-to-face jeung élmuwan internasional luhur. Analytica China di 2023 bakal dilaksanakeun di National Exhibition and Convention Center (NECC) di Shanghai, Hongqiao. Naha anjeun badé ngahadiran pameran dagang terkemuka di dunya pikeun téknologi laboratorium, analisa sareng biotéhnologi?


Cotaus nyaéta parusahaan kualitas-disetir, wilujeng sumping ka gabung kami sarta ngantep kami ngakibatkeun anjeun ngarasa produk béntang anyar kami-15ml & 50ml tube centrifuge na 1ml & 2ml vials Cryogenic, vials Filter.
Abdi henteu tiasa ngantosan ningali anjeun di Analytica China!