Imah > Warta > Perusahaan Anyar

Pameran Review-Cotaus di analytica Cina

2023-07-18

Minggu kamari, Suzou Cotaus Biomedical Technology Co., Ltd milu sareng paméran analytica China di Shanghai ti 11-13 Juli 2023.
Salila sababaraha poé ieu dina paméran, urang némbongkeun produk utama urang kuat, kaasup tips pipette, tube PCR, plat pcr, piring sumur jero, produk budaya sél, produk gudang, jsb Dina waktu nu sarua, R & D departemén salaku tim profésional, ngagabung kagiatan ieu pikeun mantuan konsumén urang ngajawab patarosan maranéhanana, euweuh urusan dina produk atawa téhnologi masalah. Sagedengeun ti eta, loba konsumén urang datang ka stan kami alus teuing pikeun nganjang ka negotiate Corporation kami salajengna mungkin dina mangsa nu bakal datang.