Imah > Warta > Perusahaan Anyar

Kunjungan Pabrik|Palanggan ti Afrika Kidul ngadatangan Cotaus

2023-07-31

Dina 14 Juli, salah sahiji klien asing urang datang ka didatangan Suzhou Cotaus Biomédis Téhnologi Co., Ltd.

Manajer Akun Elsa ngingetkeun klien ngeunaan sajarah Cotaus sareng prestasi konci dina taun-taun ayeuna. nasabah lajeng diusahakeun Cotaus universal pipette tips dirina jeung dikedalkeun pujian luhur adaptasi tinggi na hydrophobicity kuat pipetting nu.Saatos éta, nasabah dilongok Cotaus Kelas 100.000 bengkel beresih jeung laboratorium center.The klien dipikawanoh etos gawé tim Cotaus sarta prestasi dina inovasi téhnologis tur ngembangkeun perusahaan, sarta dikedalkeun kapercayaan maranéhanana dina gawé babarengan.

Tip pipette Cotaus Universal dijieun kalawan molds precision tinggi. Kalawan téhnologi processing alus teuing jeung kinerja pipetting alus, aranjeunna diadaptasi kana merek utama kayaning DragonLab, Gilson, Eppendorf, Thermofisher, jsb.

Produk urang loba dipaké dina élmu hirup, industri farmasi, élmu lingkungan, kaamanan pangan, ubar klinis jeung widang lianna. Konsumén kami nutupan langkung ti 70% perusahaan anu didaptarkeun IVD sareng langkung ti 80% Labs Klinis mandiri di China. Produk sareng jasa kami diakui sapinuhna ku para nasabah di bumi sareng di luar negeri.

Upami anjeun hoyong gaduh pamahaman anu langkung jero ngeunaan Cotaus, kami ngabagéakeun nganjang ka pabrik kami.