Imah > Warta > Perusahaan Anyar

Uleman paméran-Medlab Asia and Asia Health 2023 di Bangkok

2023-08-04

Cotaus kalayan ikhlas ngajak anjeun sareng wawakil anjeun nganjang ka stan kami di Medlab Asia and Asia Health 2023 di Bangkok ti 16-18 Agustus 2023.

Jumlah Booth: H7-B34A
Kaping: 16-18 Agustus 2023

Lokasi Pameran: Bangkok, Thailand




Medlab Asia & Asia Health 2023 - paméran perdagangan internasional sareng kongres ngeunaan laboratorium médis sareng kasehatan. Ngahijikeun kasehatan, laboratorium sareng profésional perdagangan ti nagara-nagara ASEAN pikeun pendak sareng ngalakukeun bisnis. Kalayan barisan konperénsi anu akreditasi dina hiji acara.