Imah > Warta > Perusahaan Anyar

Wilujeng sumping di stan Cotaus, Hall13-13F29 ngantosan anjeun!

2023-09-22

Jumlah Booth: 8.2H-F611

Tanggal: 28-31 Oktober 2023

Pusat Pameran: Pameran Dunya Shenzhen, Cina


Nu datang ti leuwih ti 130 nagara jeung wewengkon bakal hadir dina CMEF 2023 di Shenzhen, Cina.


Dina waktos éta, Cotaus bakal mawa produk panganyarna, kayaning vials Filter,-speed tinggi tabung centrifuge, adsorption tinggi na low adsorption sél pelat budaya, jsb 13 taun profésional laboratorium consumables palastik pangalaman manufaktur, 30 tim R & D, kustomisasi. mangrupa kaunggulan Kangrong, nyadiakeun layanan hadé tur produk pikeun konsumén urang geus salawasna geus pursued.