Imah > Warta > Perusahaan Anyar

Kadatangan Anyar | DIJUAL | Tips pikeun pipettes Rainin

2023-11-17

Cotaus ngawanohkeun garis anyar tips pipette nu pinuh adaptable kana pipettes Raininn. Tip pipet parantos diuji ku uji kontrol kualitas anu terus-terusan pikeun nyumponan kabersihan anu ketat sareng spésifikasi fisik.


Tips pipette pikeun Rainin


● bahan baku: The tips pipette dijieunna tina polipropilén kualitas luhur, nu autoclavable sarta kimiawi stabil.


● Filter: filter dioptimalkeun dijieunna tina sintered tinggi-dénsitas partikel poliétilén meungpeuk aerosol sarta ngajaga pipette tina kontaminasi bari ngajaga akurasi pipetting.


● Spésifikasi: 20μl, 200μl, 300μl, 1000μl


● Fitur:

- Bebas DNAase, RNAase PCR inhibitor.

- Super hydrophobicity ngurangan résidu cair tur nyandak precision pipetting alus.

- Desain langsing tina tip pipette digabungkeun jeung témbok ipis lemes nyiptakeun témbok ipis fléksibel nu mantuan dina dispensing.

Cotaus diadegkeun dina 2010, fokus dina widang automation consumables dina industri jasa ilmiah, kalawan téhnologi mandiri salaku inti, nyadiakeun konsumén jeung garis produk pinuh R & D, produksi, jualan na di-jero jasa kustomisasi. Produk urang nutupan pipetting, asam nukléat, protéin, sél, kromatografi, sealing jeung neundeun runtuyan consumables disposable.